Over Hip Stuff

Sinds de zomer van 2014 ben ik met Smells4Home gestart met de verkoop van wax melts, geurolie, aromabranders, katalytische branders en toebehoren. In 2016 heb ik het assortiment uitgebreid met handgemaakte sieraden en tassen, onder de bedrijfsnaam Hip Stuff.

De wax melts, gemaakt van 100% biologische soja was, maak ik zelf en ik probeer steeds weer nieuwe geuren te ontwikkelen. Het grote verschil tussen wax melts en andere geurproducten zoals bijvoorbeeld wierook is dat er geen ontwikkeling plaatsvindt van schadelijke stoffen door de langzame verbranding, omdat er geen sprake is van verbranding maar van verdamping.
Niet schadelijk dus voor het milieu, maar nog belangrijker, ook niet voor u!

De sieraden van Hip Stuff zijn 100% handgemaakt waardoor ieder sieraad uniek is. Ik probeer de sieraden een zo stoer en eigentijds mogelijk uiterlijk te geven, uiteraard ga ik wel mee met de huidige trends. Alle sieraden zijn op maat te maken.

Kortom, leuke producten voor uzelf of om cadeau te doen. Voor de prijs van een bosje bloemen heeft u een leuk, origineel cadeau om weg te geven!


Mijn producten staan opgesteld in een showroom, u bent van harte welkom om te komen ruiken en kijken.

De showroom vindt u aan de Struikhei 64 te Sprundel.

De openingstijden:

Maandag:   9.00 - 16.00 uur

Dinsdag:      9.00 - 16.00 uur

Woensdag:  9.00 - 16.00 uur

Donderdag :9.00 - 16.00 uur

Vrijdag:        9.00 - 16.00 uur

Zaterdag:     9.00 - 12.00 uur

Daarnaast kunt u de sieraden en clutches van Hip Stuff ook vinden bij Apotheek Sprundel, Sint Janstraat 60 te Sprundel. Geopend op maandag t/m vrijdag van 8.00 - 18.00 uur.

De webwinkel is 24 uur per dag,  7 dagen in de week geopend. Als u uw bestelling wilt afhalen, kunt u deze uiteraard al vooraf via de webwinkel plaatsen. Eventueel kunt u uw bestelling ook in de avonduren afhalen. Pinnen is mogelijk!

 

Graag tot ziens bij Hip Stuff!

© 2014 - 2021 Hip Stuff | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel